Πρακτικής άσκησης Φοιτητών της Αγγλικής Γλώσσας στο σχολείο μας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ( Ε.Κ.Π.Α. ) που αφορά το πρόγραμμα της Πρακτικής άσκησης Φοιτητών της Αγγλικής Γλώσσας, σύμφωνά με τον Νόμο 4823/2021, το σχολείο μας με την έγκρισή της Διεύθυνσης και με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό κα Μπασσιά Μαρία-Κλαίρη, στο ρόλο του μέντορα, υποδέχθηκε 2 φοιτητές του αντίστοιχου τμήματος από το χρονικό διάστημα 06-03-2023 έως 26-05-2023, όπου συμμετείχαν και παρακολούθησαν το μάθημα των Αγγλικών και στις 2 τελευταίες εβδομάδες δίδαξαν για μία ώρα έκαστη εβδομάδα.

Το πρόγραμμα με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών του Πανεπιστημίου κου Κοσμά Βλάχου και κας Καραβά Ευδοκίας, την δια ζώσης συμμετοχής της εκπαιδευτικού κας Μπασσιά Μαρίας-Κλαίρης και των φοιτητών κου Σ. Σεζάρ και κου Μ. Βαγγέλη  έγινε αποδεκτό με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό από τους μαθητές του σχολείου μας και διεκπεραιώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στο τέλος του προγράμματος δόθηκαν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης στους μαθητές των τάξεων Γ1 και Δ2  και στους φοιτητές που συμμετείχαν αντίστοιχα με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού κας Κλαίρης που σχεδίασε και καλλιτέχνησε  τα Πιστοποιητικά. Ευχόμαστε κι ευελπιστούμε σε ανάλογες εποικοδομητικές κι επιτυχείς συνεργασίες με το  Ε.Κ.Π.Α. στο μέλλον.

Η Διεύθυνση του Σχολείου Κωνσταντίνου Ειρήνη 

Η Εκπαιδευτικό Αγγλικών  Μπασσιά Μαρία-Κλαίρη

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.